Ota selvää suihkuovivaihtoehdoistasi!

2 mins read

Viime vuosien aikana suihkuovet ovat saavuttaneet valtavan suosion ja ovat epäilemättä melkein korvanneet suihkuverhot. Pääsyy tähän on se, että ne tarjoavat ihanteellisen suojan eivätkä koskaan anna veden valua lattioille. Lisäksi ne tunnetaan tyylin, designin ja kauneuden lisäämisestä mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Suihkuovissa on nykyään paljon valikoimaa saatavilla ja niitä on saatavana eri hinnoilla. Tässä on joitain vaihtoehtoja, joita voit harkita:

• Liukuovet suihkussa

Tämäntyyppiset ovet ovat melko suosittuja kodeissa ja hotelleissa. Niitä kutsutaan myös kulkuoveiksi. Kaiken kaikkiaan nämä ovet koostuvat kolmesta osasta ja niissä on kisko, jolle ne asennetaan. Kuten nimi kertoo, ovi liukuu auki ja liikkuu asennettua kiskoa pitkin. Näiden ovien suurin etu on, että niillä on taipumus taittua itseensä ja näin ne tuskin vievät tilaa. Lisäksi ne ovat melko helppoja puhdistaa.

• Kaarevat suihkuovet

Kaarevat suihkuovet tunnetaan myös kaksitaitettavina suihkuovina. Ne asennetaan yleensä kylpyhuoneisiin, joissa ei ole paljon tilaa. Ne antavat kylpyhuoneeseen erittäin sulavan ja tyylikkään ilmeen. Asennettaessa ne näyttävät haitarilta ja houkuttelevat kaikkien silmään. Nämä kaarevat ovet asennetaan kylpyhuoneen kulmaan.

• Kääntösuihkuovet

Tämäntyyppiset suihkuovet ovat aivan kuin saranoidut ovet, jotka avautuvat ulospäin. Jotkut avautuvat 180 asteeseen asti, kun taas toiset voivat avautua vain 90 asteeseen. Sinun on analysoitava, mikä ovi sopii sinulle. Useimmissa näistä ovista on magneettiset lukitukset, jotka pitävät ne kiinni, kun ihmiset käyvät suihkussa. Yleensä nämä ovet sopivat suuriin kylpyhuoneisiin. Tämä johtuu siitä, että ovi tarvitsee riittävästi tilaa avautuakseen.